Per a la massa:
- 250 g de manteca de porc
- 250 g de sucre
- 250 mL d'oli
- 250 mL d'aiguardent
- farina la que admiteixca
- 1 kg de moniato
- 1 kg de sucre
- 1 pell de llima
Procediment
Confitura de moniato:
- Talleu el moniato a trossos.
- Poseu-lo al foc durant 30 minuts junt amb el sucre i la pell de llima.
- No pareu de remenar-ho perquè es desfaça bé i no s'apegue.
- Cuineu-ho dos dies abans.
- Mescleu la manteca, el sucre, l'oli, l'aiguardent i poseu-ho en una olla a foc fluix.
- Quan estiga ben lligat, traeu-ho i afegiu-hi la farina ja fora del foc.
- Continueu remenant-ho i quan la pasta estiga ben fina i suau, feu uns muntonets de pasta no massa grans i amb forma redona, de la grandaria d'una boca de tassa de café.
- Poseu-ne enmig la confitua de moniato, tapeu la massa i feu-li una voreta.
- A continuació pinteu-la amb un ou batut i espolseu-ne sucre i canyella per damunt
Recepta extreta del llibre: "Bon dia... i bona olla al migdia. Callosa d'en Sarrià a taula". Alícia Zaragoza Gomis (coord.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada